MAQUINÀRIA INDUSTRIAL PER A LA MANIPULACIÓ D'ALIMENTS

PRESENTACIÓ

La història de FATOSA comença a Sabadell l’any 1969 amb la construcció d’unes primeres màquines creades pensant en la petita indústria i destinades a l’exportació. Des de la fabricació d’aquelles primeres unitats fins a disposar de la gamma actual, amb més de trenta models, han passat anys de constant evolució en el disseny i en l’estudi de la qualitat i la seguretat, en un compromís constant amb la indústria de l’alimentació.

Totes les màquines de FATOSA estan dissenyades pel propi departament d’ingenieria, tenint molt en compte l’evolució tecnològica i les necessitats del mercat, així com les directrius internacionals de seguretat i de higiene. La qualitat és una part molt important del disseny per oferir al client màquines precises, fortes i duradores. L’amplia varietat actual permet abastir tant a la petita com a la gran indústria del processat d’aliments. A més FATOSA disposa d’elements tècnics suficients per adaptar-se amb gran flexibilitat a les necessitats particulars de cada client.

FATOSA té les seves naus de fabricació a Sabadell, ciutat situada en una zona tradicionalment industrial, amb facilitat de comunicació mitjançant qualsevol mitjà de transport : aeri, marítim terrestre.

De bon principi les vendes de FATOSA es van expandir per Europa, però amb els anys, i com a conseqüència del considerable esforç de tots els integrants de l’empresa, les màquines han arribat als cinc continents. Avui funcionen màquines de FATOSA en llocs tant distants com Japó dels Estats Units, Indonèsia de Noruega, o Sud-Àfrica de Canadà.
Ctra. de Terrassa, 217 08205 Sabadell (Barcelona) SPAIN - info@fatosa.com - Tel. (+34) 937 266 399 (+34) 937 266 889 Fax (+34) 937 274 046